Bekijk ook: Jewel of Desert
 • Groot
  Grote, glanzende bloemen.
 • Lange bloeiperiode
  Bloeit van begin zomer tot begin winter (zolang de zon schijnt).
 • Kleurrijk
  Maakt je tuin vrolijk
  met felle bloemkleuren.
 • Ziekte-resistent
  Een sterke plant bestand tegen ziektes.
 • Droogte-resistent
  Droge lucht en felle zon zijn geen probleem.
 • Winterhard
  Bestand tegen winters tot wel -18 graden Celsius.

Wheels of Wonder Story

Welkom in de wereld van de nieuwe Wheels of Wonder met haar grote, mooie bloemen! Ervaar Wheels of Wonder en je kunt niets anders zeggen dan 'WoooooW'!

De WoW Delosperma blijven bloemen geven. WoW geplant in je tuin? Geen probleem om een paar weken op vakantie te gaan. Ze kunnen lang zonder water. Als je terugkomt kijken de bloemen je nog steeds stralend aan. De WoW-serie is er in 6 frisse kleuren waar de bijen en vlinders graag op af komen. Wanneer de bloemen 's avonds dichtgaan lijken het net kaarsen. En 's ochtends komt je tuin weer tot leven.

Geniet van Wheels of Wonder – de WoW-serie Delosperma.

Veredelaar

Koichiro Nishikawa

Hierbij wil ik mij graag introduceren. Ik, Koichiro Nishikawa, ben geboren en getogen in Japan. Ik heb altijd gedroomd van planten die droogte-resistent zijn, snel groeien en altijd bloeien met prachtige kleuren.

Achtergrond

Daarom ben ik in 1996 in Japan begonnen met de veredeling van Delosperma. Het duurde mij met de verschillende seizoenen echter veel te lang. Dus ben ik in 2006 met mijn liefdevolle gezin naar Ecuador verhuisd. Hoog in de bergen kan ik 12 maanden lang nieuwe kruisingen maken. Alles gaat hierdoor veel sneller.

De nieuwe Wheels of Wonder Delosperma zijn ontwikkeld door Koichiro Nishikawa van FlorSaika. FlorSaika is tevens de veredelaar van de eerste generatie Delosperma Jewel of Desert. Om ze te zien hoef je niet naar Equador te komen. Dankzij de inzet van Plantipp en Ron van Dijk zijn de Delosperma nu overal verkrijgbaar.

Onderhoud & gebruik

De Delosperma dienen in de volle zon geplant te worden. De grondsoort is niet belangrijk, maar de grondsoort moet wel zeer goed waterdoorlatend zijn. De Delosperma houden niet van natte voeten. Verwen ze dus niet teveel.

Leuk: de WoW-serie is multifunctioneel. Dat betekent dat je WoW kunt gebruiken als bodembedekker, in een pot op je terras of balkon en zelfs in een hanging basket! Kun je je voorstellen hoe dat eruit ziet? Jazeker, het geeft een WoW effect!

Volg Delosperma op Facebook!

Contact

Deze Delosperma zijn kwekersrechtelijk beschermd. Vermeerdering zonder toestemming is niet toegestaan. Voor meer informatie over het royalty management en de verkrijgbaarheid van deze soorten neemt u contact op met:

Azië-Pacific - Plantipp BV www.plantipp.eu kim@plantipp.eu